Professzionális mobil kamerás távfelügyleti rendszerRólunk


     

 

 

A Mobilrouter Kft 2012-ben alakult, a műszaki fejlesztés iránt elkötelezett és tapasztalatot szerzett magányszemélyek részvételével, azzal a céllal hogy fejlett és innovatív ipari hálózati eszközöket fejlesszenek és értékesítsenek. A cég által fejlesztett és gyártott PingBrother watchdog POE switch termékcsalád tagjait a világ számos országában értékesítik. Ezt követték a Mobilrouter, majd a Mobileguard termékvonal tagjai.

2013-ban a cég többségi tulajdonosa a 3C és Banknet Kft lettek csatlakozva azok Mikroelektrinikai üzletágához. A 3C Kft Ipari Elektronika üzletága ipari mobil adatkommunikációs eszközök, és egyéb iparban, távleolvasásban használható interface-ek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az ipari elektronikai divizó saját fejlesztésű és gyártású eszköze egy olyan mobil router család, amellyel az ipari felhasználók speciális adatátviteli igényei oldhatók meg.

A 3C Kft. saját szoftver fejlesztői erőforrással rendelkezik. A cég több mint 20 éve a hazai távközlési piac fontos szereplője, és ezen időszak során saját valamint ügyfelei igényeit saját szoftver fejlesztésekkel elégítette ki.
Elosztott, magas rendelkezésre állású tarifáló és ügyfélszolgálati rendszereink több hazai szolgáltató infrastruktúrájának alapját nyújtják, és platform független szerver oldali megoldásaink könnyen kezelhető felületen teszik elérhetővé a robosztus technológiai háttér szolgáltatásait.

 

2014 © Mobilrouter Kft. Minden jog fenntartva. | Telefon: +36/1 5999-000   e-mail: info@mobilrouter.com